Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigation

U bent hier: Home

AERTES, opleider in brandveiligheid

De vakgerichte opleider in brandveiligheid; van kennis naar vaardigheden. Het kunnen toepassen van de kennis in de praktijk, is de meerwaarde van opleiden. Aertes heeft onder andere een viertal specifieke modules ontwikkeld voor de Expert Sprinklertechniek uit de BOSEC-certificeringsregeling. Door de modulaire opzet van alle opleidingen kan men die modules kiezen die het beste aansluiten op de reeds aanwezige kennis en ervaring.

 

NFPA 13

In particular, for the protection of storage buildings, the NFPA 13 is often used. During the course, the basic aspects of this standard are explained. General knowledge of sprinkler systems and sprinklers is assumed to be known. Various cases have been added to the program to bring knowledge into daily practice.

More information and sign up


MONTEUR SPRINKLERTECHNIEK - THEORIE

De cursus Monteur Sprinklertechniek gaat in op de verschillende aspecten van de automatische sprinklerinstallatie, waarna u geacht wordt te beschikken over de noodzakelijke basiskennis voor de montage van de sprinklerinstallaties.

Meer informatie en aanmelden


BEHEERDER SPRINKLERINSTALLATIE

De cursus Beheerder Sprinklerinstallatie gaat in op de verschillende sprinklerinstallaties en hoe deze beheerd en getest moeten worden. Na het volgen van de cursus beschikt over de noodzakelijke basiskennis voor het beheren van sprinklerinstallaties.

Meer informatie en aanmelden


EXPERT SPRINKLERTECHNIEK

BOSECDe voorbereiding tot het examen Expert Sprinklertechniek bestaat uit een 4-tal modules; 2 kennismodules en 2 ontwerpmodules. Afhankelijk van uw ervaring en kennisniveau is het mogelijk om zelf een selectie te maken uit de modules en u daardoor goed voor te bereiden voor het examen Expert Sprinklertechiek van het BOSEC certificeringsschema. De modules kwamen tot stand in samenwerking met BFSN en ANPI.

Meer informatie en aanmelden

 

INLEIDING IN DE SPRINKLERTECHNIEK

De opleiding Inleiding in de sprinklertechniek geeft vooral praktische input. De theoretische modules is overleg met brandweer en installateurs omgevormd tot het huidige lespakket. Tijdens de lessen is er mogelijkheid tot interactie en praktische vragen.

Meer informatie en aanmelden


TOEGEPASTE SPRINKLERBEVEILIGING

Toegepaste sprinklerbeveiliging leert u alles over de verschillende installatietypen, watervoorzieningen, componenten en waar ze worden toegepast. Diverse cases zijn aan het lesprogramma toegevoegd, om het geleerde in de praktijk te brengen. Kortom alles over sprinklerbeveiliging zonder het ontwerpen en berekenen van de installaties.

Meer informatie en aanmelden


BLUSSCHUIMSYSTEMEN

De cursus Blusschuimtechniek leidt op tot theoretische kennis van blusschuiminstallaties en het noodzakelijke onderhoud. Zowel de installatieopbouw, alle componenten, schuimsoorten, als het onderhouden van installaties komen aan de orde.

Meer informatie en aanmelden

EXPERT WATERMISTTECHNIEK

De cursus Expert Watermisttechniek leidt op tot praktisch en theoretisch inzicht in het beveiligen met watermist. Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van Europese en Amerikaanse voorschriften en de DIOM van leveranciers, om een watermistsysteem te ontwerpen en hydraulisch te berekenen.

Meer informatie en aanmelden


EXPERT WONINGSPRINKLERTECHNIEK

De cursus Expert Woningsprinklertechniek leidt op tot praktisch en theoretisch inzicht in het beveiligen van woningen en zorggebouwen met woningsprinklers. Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van de Amerikaanse voorschriften NFPA 13D en NFPA 13 R. Tevens wordt aandacht besteed aan het toepassen van residential sprinkler (woningsprinklers) binnen de NFPA 13.

Meer informatie en aanmelden 


Algemene inschrijvings- & betalingsvoorwaarden

NIEUWSBRIEF

Periodiek brengt Aertes een e-nieuwsbrief uit. Aanmelden voor die nieuwsbrief kunt u via het aanmeldformulier.

PARTNERS

 

BFSN

 

ANPI


CONTACT


Aertes BVBA
Joseph Smeetslaan 299A
3630 MAASMECHELEN

+3289-239006


BTW-nummer: BE0830.360.382

Geregistreerd dienstverlener
KMO-portefeuille: DV.O215588